26 oktober 2009

En maar smeren...

In de VS stonden Ine haar romp en benen ineens onder de uitslag. Ine ging ervoor naar een Amerikaanse huisarts. Deze schreef haar een erg krachtige cortisonezalf voor.
Terug thuis was de uitslag er nog een beetje. Onze huisarts schreef dan nog een andere, minder sterke, cortisonezalf voor.
Een week later was de uitslag zo goed als weg, maar begon een hardnekkige schimmelinfectie zijn intrede te doen. Ine kreeg nóg een ander zalfje en een medicijnenkuur... Deze hielpen érg goed: wég schimmel!
Maar ondertussen is Ines vel s-u-p-e-r-droog geworden a.g.v. te veel zalfjes :-(

Ine kreeg nu waterpasta voorgeschreven. Dit is een talkachtig, plakkerig, wit spul dat Ine (en Johan op de plekken waar Ine zelf niet aan kan) op de droge plekken, zijnde haar volledige twee benen en zo goed als haar hele romp, moet smeren... Ine ziet er nu super wit uit... Ze kan zo meedoen aan van die Afrikaanse rituelen waarbij ze zich helemaal wit maken... LOL Al een geluk dat ze geen uitslag heeft in haar gezicht ;o)

Als de droge huid tegen donderdag niet weg is, moet Ine naar de dermatoloog... Op dit moment ziet het er naar uit dat dat de volgende stap in het 'uitslagverhaal' gaat zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten