16 februari 2009

Tegeltjes

Gisteren, nadat Johan eerst een paar uurtjes werkte om een zieke collega te vervangen, gingen we op tegeltjes-jacht. In onze nieuwe keuken moeten die er namelijk ook komen.

Om te kijken of de tegeltjes bij onze nieuwe keuken zouden passen, haalde Ine een lade-front op van het toonzaalmodel van onze keuken bij Mammoet keukens.

We dachten onze zoektocht om één uur te beginnen... maar de tegelzaken in Genk openden allemaal maar rond twee uur... We gingen daarom eerst een bretoense pannenkoek eten bij "La Sarrazine", boven Tuinshop Casters. Deze boekweitpannenkoek was érg lekker! (Voor diegenen die het ook eens willen proberen: de zaak verhuist binnenkort naar Hasselt).

De tegelzoektocht verliep zoals we verwacht hadden: We vonden zo goed als alles écht verschrikkelijk lelijk! Tóch vonden we één tegeltje dat ons aanstond. Als we berekend hebben hoeveel m² we nodig hebben, gaan we 'm bestellen. Haast is er niet bij, want eerst moet de nieuwe keuken er in...

En neen, de tegel die wij uitkozen, lijkt nog niet in de verste verte op de tegel van de afbeelding hier boven... Of wat hadden jullie gedacht!?? ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten