12 augustus 2008

Vlucht

Over een dikke drie weken vertrekken we naar Zambia. Zoals we in december al schreven (hier), boekten we ook een binnenlandse vlucht van Lusaka naar Mfuwe in het South Luangwa NP.

We checkten even onze vluchtgegevens bij Zambian Airlines... Maar onder onze reservatiecode was er geen reservatie bekend! De 'paniek' sloeg even toe! We mailden gelijk naar Zambian Airines om dat voor te leggen. Gespannen wachtten we hun antwoord af... en gelukkig! Onze vlucht is wél nog gereserveerd maar we kregen een totaal verschillende reservatiecode voor onze vlucht (eerst waren het allemaal letters nu allemaal cijfers)... Oef! Gelukkig dat we dat toch nog even checkten... voor hetzelfde geld vinden ze geen andere reservatiecode als je daar aan de balie staat om in te checken...

Het ietsiepietsie kleine vliegtuigje op de foto hierboven wordt dan trouwens 'ons' vliegtuigje... SLIK... Er kan 30 man op... SLIK... Toen we terug kwamen van Ghana vlogen we van Zurich tot Zaventem ook in een klein vliegtuigje... maar daar kon toch 30 man extra op... Ine vond dat toen maar akelig... wat gaat dat dan nu geven... ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten