31 augustus 2008

Den Haag

Gisteren waren we uitgenodigd bij Ronald en Sofie, Johans jongste zus, thuis. Zij wonen in Den Haag, een heel eindje rijden dus.

In Eindhoven reden we even de snelweg af om eerst even naar Bever Zwerfsport te gaan. We wilden nog een boek kopen over de fauna in Zuiderlijk Afrika (waar Zambia ligt). Dit hadden ze echter niet bij Bever Zwerfsport. Wél vonden we nog twee sneldrogende T-shirts voor Johan. De zomercollectie stond nu in promotie: 'het tweede stuk aan de helft van de prijs'. Gelukkig troffen we een niet zo snuggere jongen aan de kassa... :o) Hij gaf namelijk de korting op het duurste stuk... Hadden wij weer geluk ;-)

Net voor Breda stopten we even in een wegrestaurant om iets 'kleins' te eten. We kregen ieders een gigantische uitsmijter...

We vonden Sofies en Ronalds huis vrij vlot! Ze wonen er al een tijdje maar wij waren er nog niet geweest.

Gisteren vierden we de verjaardagen van Ronald, neefje Jaimie, ma Rosine en nichtje Annelies. Na de cadeautjes voor de jarigen was er nog één speciaal cadeautje...: Een briefje met de mededeling dat Ronald en Sofie gaan trouwen! Ze trouwen op zaterdag 27 juni 2009, ook Ines 33e verjaardag. Ronald en Sofie: Nogmaals proficiat!!!

Hierna ging de barbecue aan... en aten we weer veel te veel ;-)

Om 20u15 vertrokken we weer huiswaarts voor een trip van 2 uur en 15 minuten.

Nu nog iets om over na te denken!: Wat maakt dat mannen zo bezig zijn met een BBQ !??... Is het het vuur? ...het primitieve? Het is in ieder geval iets dat Johan NIET heeft :o) Hij vindt het voor een BBQ staan maar niks... Als jullie het weten, stuur het ons zeker door! LOL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten