17 juli 2008

Horoscoop

Wat moet een mens al niet dagelijks op een blog zetten...??? :o)
We gingen dan maar eens kijken wat onze horoscopen ons vertellen...

Ine is kreeft. Haar horoscoop luidt: "JOUW FOUT? Je hebt deze week de neiging om als er iets mis gaat de fout bij jezelf te zoeken, terwijl het af en toe toch zonneklaar is dat anderen fout zitten. In het begin van de week krijg je een paar keer de kans om een andere kant van jezelf te laten zien. Neem dan eens wat meer risico, Kreeft, en dien de ander meteen van repliek. Zelfs als je geen gelijk hebt, zul je merken dat er eigenlijk een last van je afvalt. Je ongelijk toegeven kan altijd nog. Een familielid heeft nogal wat te klagen over je. Laat je niet op je kop zitten."

Johan is vissen. Over vissen wordt deze week het volgende gezegd: "LAAT ANDEREN Vissen houden de komende week niet van geluiwammes. Je kunt zelf niet langer dan twee minuten stilzitten en desnoods ga je maar wat loze rondjes lopen. Bovendien kun je er ook nog eens niet tegen als anderen er de kantjes vanaf lopen. Als je daar iets van zegt, zul je echter van de koude kermis thuiskomen. Iedereen heeft recht op geluiwammes af en toe, en je neiging om je daarmee te bemoeien is ook misschien iets te groot. Niet iedereen heeft deze week zoveel energie als jij, Vissen."

Dus: Ine maakt deze week geen fouten en moet meer haar bek open trekken :o) Johan zit boordevol energie en kan niet tegen luie mensen. Hij mag dit wel niet zeggen want dan krijgt hij een grote bek van een ander... (van Ine???) :o)

Wat een gezever allemaal ;-) Maar toch leuk om af en toe eens te lezen :-P

Geen opmerkingen:

Een reactie posten