02 november 2007

Varekai

We gingen in Antwerpen naar Varekai, de nieuwste show van Cirque Du Soleil, zien. Antwerpen heeft de Europese première van deze show.
Het was een mooie, heel erg kleurrijke show. De artiesten droegen prachtige kostuums! Spijtig genoeg verliep niet alles synchroon. Door de keuzes van de acts, bijvoorbeeld de acts van de clowns, deed deze show meer aan als écht circus dan andere shows van Cirque Du Soleil.

Vorig jaar gingen we naar Alegría in Brussel. Deze show vonden we veel beter dan Varekai. De show was spectaculairder maar aan de andere kant ook veel eenvoudiger. De muziek van Alegría is ook veel rustiger en beter, dat doet ook al veel...

Cirque Du Soleil is verder PEPERduur! Onze ticketjes kostten ons samen € 150. We hadden wel échte topplaatsen! (Er was nog één duurder soort ticket: hun Tapis Rouge-VIP-arrangement) Tijdens de pauze dronken we maar niks want € 4,50 voor een beker van 40 cl cola vonden we toch écht overdreven... dan zouden we de beker wel mee naar huis mogen nemen... Daaahhhh :o)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten