19 november 2007

Vakantiemensen

Zoals velen van jullie weten, gaan we vier keer per jaar op vakantie: in maart met Johans verjaardag, in juni met Ines verjaardag, in september doen we onze "grote" vakantie en in december gaan we ook nog een keertje omdat het anders te lang duurt (oh ja, en de Sint verjaart dan ook) :o)

Hoewel we volgende week vrijdag onze "decembervakantie" nog moeten starten zijn we ook al bezig geweest met onze 'maartvakantie'... en jawel, we boekten al een reisje!

Ditmaal wilden we in maart zéker goed weer (vorig jaar in Malta was dat niet het geval). De keuze voor korte, betaalbare vakantiebestemmingen is dan eerder beperkt. Onze keuze viel op een weekje Hotel Sillyum in Belek aan de Turkse Rivièra (kaart). Tijdens onze rondreis door Turkije (2002) deden we dat gedeelte van het mooie land niet. Er valt dus nog veel te ontdekken!

We boekten, natuurlijk met vroegboekkorting :o) , bij Sunjets. Amai! Dat was een verschil in prijs, een aanrader dus! (Neckermann was het goedkoopst van al de andere operatoren, maar was voor deze reis nog 5% duurder)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten