03 oktober 2007

De spreekwoordelijke kogel en kerk...

Yep! De kogel is door de kerk. De beslissing is gevallen! We weten waar we onze volgende vakantie gaan doorbrengen.

Het wordt ... Gambia! Jawel, het Afrikagevoel heeft het gehaald van al de rest! Van 30 november tot 8 december ervaren we weer die geweldige "positive African vibes".

Wat ook leuk is aan deze bestemming is dat we er zes jaar geleden al aan dachten om er naar toe te gaan...
We waren toen aan het uitkijken naar een leuke huwelijksreis (voor het jaar nadien). Maar toen ... ging Sabena failliet ... en werd er enkel nog op donderdag op Banjul, de hoofdstad van Gambia, gevlogen vanuit Zaventem. Dat hield dan in dat we na onze trouwdag nog enkele dagen zouden moeten gaan werken om dan pas op onze huwelijksreis te vertrekken. Dit wilden we niet! We kozen toen uiteindelijk voor Turkije.
Omdat Gambia het jaar ná onze trouw erg "in trek" was, kozen we er toen voor om naar Ghana te gaan in plaats van naar Gambia.

Ondertussen is Gambia al weer wat passé bij de Belgische vakantieboekers en vinden we het wél weer een leuk idee.
We kozen een luxueuzer hotelletje uit. In Afrika kunnen we ons dit wel veroorloven :o) Dit wordt het.

2 opmerkingen:

  1. Mag je in dat hotel wel binnen met je rugzak?? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zal wel, he!? We hebben gereserveerd, he... Maar idd mss toch eens over denken of we onze koffer niet beter gebruiken :o) Vorig jaar in Malaga mochten we een hotel niet binnen omwille van onze rugzakken... Maar dat kon dan weer wel in die 4*-Parador. Maar dat was ook op voorhand geboekt, he. Die mensen daar waren wel blij toen we nadien onze "deftige" kleren aanhadden en niet meer onze trekkerskleren :o)

    BeantwoordenVerwijderen