07 oktober 2007

Als Rik Torfs en Roos Van Acker het al deden...

... dan konden wij toch niet achter blijven, hé :o)
Torfs en Van Acker gingen op zoek naar hun C-spot. Bekijk hier de filmpjes.

Wij deden ook de test en vonden ónze C-spot...


Johan blijkt een "gulle veroveraar" te zijn... Moet Ine dan gaan oppassen? Neen hoor, volgens Prof. Novak, die zogezegd dit ophefmakend onderzoek voerde, is Johan een fijnproever en een veelproever. Hij beleeft graag cultuur, liefst afwisselend. Hij wil actief zijn in zijn cultuurbeleving.

Ine is een "optimistische doorzetter"... Cultuur is voor haar allesbehalve vanzelfsprekend. Tot haar eigen verbazing geniet ze het meest wanneer ze, ondanks een eerste tegenzin, toch een hele voorstelling uitzit.

Volgens prof Novak heb je één cultuurgevoelige plek op je lichaam. Bij Johan, als gulle veroveraar, bevindt die "C-spot" zich achter op zijn rug, ter hoogte van zijn bekken. Hij zou deze plek zelf kunnen stimuleren door lichaamsbeweging... écht iets voor Johan :o)

Bij optimistische doorzetter Ine ligt de C-spot op haar voorhoofd, verweven tussen de diepe aangezichtsspieren. Dit type stimuleert zijn/haar C-spot door het soort fronsen van de wenkbrauwen dat optreedt wanneer mensen zich geïnteresseerd concentreren... Ine fronst altijd veel...

Natuurlijk is dit allemaal flauwe zever om cultuur en Cultuurweb een beetje in de picture te brengen... maar toch wel grappig om eens een keertje in te vullen...

En voor de toekomst:

Als Johan ritmische heupbewegingen probeert te maken op wat muziek is hij dus zijn C-spot aan het stimuleren en als Ine fronst met haar voorhoofd is ze optimistisch (al geeft ze zelf wel toe dat dit toch meestal het tegenovergestelde zal zijn...)... Kortom: Je hebt er niks aan :o)

Ah ja, jullie hoeven de prijsvraag NIET in te vullen. Wij gaan 'm toch winnen. Kunnen we ook nog eens op vakantie... ;-)

2 opmerkingen:

  1. Last van gulle veroveringen of van optimistisch doorzettingsvermogen? Of misschien van heupbewegingen of voorhoofdgefrons?
    Ah, ik snap het! "Me and my 10 b*tch*s"! Iets van plan :-D?
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen