26 augustus 2020

Terug naar Infraligne

Ine ging van winter 2009 tot en met winter 2015 naar Infraligne. Ze schakelde over naar Bodystyling toen de Infralignestudio waar ze zes jaar 2x/week heen ging, sloot.

Infraligne en Bodystyling worden "afslankstudio's" genoemd... maar dat was niet de hoofdreden waarom Ine er startte. Door eenvoudige, rustige, weinig belastende oefeningen in een warme cabine te doen, kon ze, ondanks haar diagnose fibromyalgie en haar (toch wel zware) scoliose, tóch sporten... want dat gaat niet in een gewoon verwarmde of "koude" omgeving. Ine volgde echter ook het toen gekregen voedingsadvies op... en jawel, ze slankte ook af en verloor heel veel centimeters... in feite niet door te diëten maar door gezond te eten en vooral door vaak verspreid over de dag te eten.

Gezond eten, bleef Ine doen, maar na verloop van tijd was het steeds moeilijker om aan de "tussendoortjes" te denken... en Ine ging weer (en steeds meer) snoepen. Toen Ine eind 2018 met haar medicatie ging schuiven en aanpassen, "verloor" Ine haar geluk dat ze alles kon snoepen zonder bij te komen... en ze kwam zo'n zes kilo bij... die eigenlijk echt wel te veel waren, vond ze zelf.

Ondertussen opende in Maasmechelen een nieuwe Infralignestudio en kwam er een nieuwe eigenaar in de Bodystylingstudio, waar Ine dan ook alweer 4 jaar heen ging... en Ine vond die nieuwe Bodystyling-eigenares al-les-be-hal-ve sympathiek... Nadat haar beurtenkaart vol was (wat door de sluiting als gevolg van COVID-19 extra lang duurde), maakte Ine daarom een afspraak bij de Infralignestudio... en werd ze terug klant bij Infraligne.

Ondertussen is Ine drie weken, dus zes keer, gaan sporten en let ze sinds drie weken terug op haar voeding... met die twee zakken "wokkels" per avond is ze dus gestopt... en dat gaat verbazend goed...

Ze merkt nu, wat ze eigenlijk steeds gedacht heeft, dat de "infraroodcabines" van Infraligne béter voor haar pijnlijk lijf, met ondertussen niet alleen de diagnose fibromyalgie en scoliose, maar ook artrose, artritis en een verkalkte schouderpees, zijn dan de "warmtecabines" en "ozonbehandeling" van Bodystyling... Die infraroodstralen zijn echt erg deugddoend en zorgen ervoor dat Ine geen spierpijn - en dus niet nog meer pijn - krijgt... bij Bodystyling ging die warmte toch niet zo "diep"... en een ander fijn voordeel is dat Infraligne goedkoper is... al is het, spijtig genoeg, echt niet goedkoop... maar het spaarde Ine al héél wat kinesitherapiebehandelingen en pijn uit de afgelopen jaren! doordat ze nu beter kan bewegen en "soepeler" is...

Ine is héél blij met haar switch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten